У Києві затримали подружню пару, яка утримувала в полоні 18-річну дівчину із Запоріжжя. Жертву змушували працювати, били і гвалтували. Про це розповіли в місцевому виданні "Районка", передає ТСН.

Як наголошується, 18-річна дівчина по імені Любов К. пропала безвісти більше місяця тому. Родичі заявили про це в поліцію, але знайти пропажу не вдавалося.

З'ясувалося, що на початку весни студентка познайомилася з чоловіком на ім'я Ігор з Київської області, який стверджував, що без розуму від неї, і запросив її до себе. Дівчині чоловік сподобався, і вона вирушила до столиці на зустріч з ним.

Оскільки дістатися до Києва під час карантину було складно, чоловік найняв дівчині таксі від її будинку до Запоріжжя, а вже звідти забрав її на власному транспорті.

Приїхавши в Ірпінь, дівчина дізналася, що у нового знайомого є дружина. У студентки відібрали документи і замкнули в кімнаті з ліжком. Там новий знайомий нібито зґвалтував дівчину, знявши все на відео, змусив змінити зачіску і колір волосся, після чого відправив торгувати дріб'язком у підземному переході.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Одного разу дівчина випросила у компанії хлопців телефон і повідомила матері, де знаходиться. Дядько й матір забрали дівчину в той же день, повідомивши про все в поліцію.

Пізніше студентка змінила свідчення, заявивши, що добровільно втекла з дому, а в інтимні стосунки з подружжям вступала з власної волі.

Нагадаємо, раніше у Харкові з лікарні втік хлопчик з порушенням психіки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві безслідно зникла 11-річна дівчинка.

Також Знай.uа" повідомляв, що зникла під Запоріжжям дівчинка вийшла на зв'язок з батьками.