На Київщині військовослужбовець, який відбував службу за контрактом, сяде у в'язницю на три з половиною роки за дезертирство. Про це розповіли у військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Наголошується, що чоловік двічі самовільно залишав місце служби. В минулому році його вже судили за аналогічне порушення – він тікав з військової частини, розташованої на території Київського регіону.

У прокуратурі особливо підкреслили, що обвинувачений відмінно розумів «суспільно-небезпечний характер своїх дій», і знав, що своїми пагонами порушує військові статути і закони України.

Додають, що чоловік ухилявся від служби «в умовах особливого періоду», а також без поважних причин був відсутній на службі близько двох місяців.

За вчинені неодноразово правопорушення на хлопця чекає тюремне ув'язнення на 3,5 роки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, "Демон", який не залишить шансу супернику, ЗСУ отримали унікальний дрон: відео випробування безпілотника.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ВСУ познущалися над бойовиками "ЛНВ" під Кримським.

Портал "Знай.uа" писав, що в Україні жорстко взялися за дезертирів, опублікований новий закон.