У Києві розшукують чоловіка, який безвісти зник 1 червня. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що в останній раз зниклого Кобзаренка Леоніда Леонідовича 1970 року народження бачили в селі Петропавлівська Борщагівка, де він проживає на вулиці Комарова, 41. Він знаходився вдома близько 14:00-15:00. Ще до полудня цього ж дня він виходив на телефонний зв'язок, а пізніше перестав відповідати на дзвінки.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Коли його бачили востаннє, на ньому були чорна спортивна куртка, такого ж кольору кепка, чорні кросівки і сині спортивні штани з камуфляжним малюнком.

Прикмети зниклого безвісти – близько 170 сантиметрів зросту, близько 80 кілограмів ваги, середньої статури. Обличчя овальне, лоб високий, очі світлі, волосся темно-русяве.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всіх, кому що-небудь відомо про місце знаходження чоловіка, просять повідомляти за гарячим телефонним лініям в поліцію або ж Оксані за номером 0679439393.

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кам'янському 3-річна дівчинка втратила маму.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі рідні вже збилися з ніг у пошуках 82-річної бабусі, яка ховалася за шторою.