У мережі розповіли про те, що в Київській області випав перший літній сніг.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 2 червня в селищі Демидов, який знаходиться під Києвом. Йшов він близько десяти хвилин. Саме час для того, щоб пограти в сніжки.

Про це повідомляє Telegram-канал «Київ Зараз», а ролик опубліковано на ресурсі «Країна». Автори публікації доповнили: «2020, може вистачить».

Нагадаємо, що відомий український синоптик, Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі пише про те, що циклон дуже міцно засів в Україні, і починає складатися враження про те, що йому тут дуже подобається.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У середу, 3 червня, він знову буде в Західній частині країни, і опади у вигляді дощу захоплять більшість областей. Вітер очікується з півдня, і це дає теплу надію на найближче потепління. Швидкість вітру в цей день очікується в межах 3-10 метрів в секунду.

Вночі все ще буде холодно, в середньому від 5 до 9 градусів тепла, на півдні та Сході може дійти до +12.

Вдень, найтепліше буде на Сході та в місті Дніпро – від +17 до +23. А найхолодніше там, де сидить циклон – на Заході.

Нагадаємо, раніше під Харковом град знищив полуницю.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Червні у Львові розпочнеться сезон дощів.

Також Знай.иа" писав, що зима накрила українців під кінець травня.