У Києві Укрзалізниця провела низку робіт для оновлення та осучаснення комплексу Приміського вокзалу станції Київ-Пасажирський.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

У Києві на Приміському вокзалі відремонтували будівлі (фасад, колони з гранітним облицюванням, вестибюль, приміщення квиткових кас, навіси пасажирських платформ). Також вокзал з’єднали накриттям із платформами, і відтепер стало неможливим потрапляння на платформи безквиткових пасажирів.

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia


"Крім цього, було облаштовано 2 туалети для осіб з інвалідністю, приміщення для матері та дитини із встановленням сповивального столика; замінено світильники на енергозберігаючі; встановлені виробничі приміщення для розміщення працівників залізниці, задіяних в обслуговуванні та прибиранні рухомого складу", – зазначили в Укрзалізниці.

У зоні очікування пасажирів також відбулися зміни, там встановили нові сучасні лави та урни.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові вийшла з карантину Південна залізниця.

Знай повідомляв, що Антимонопольний комітет зажадав від Укрзалізниці змінити умови перевезення вантажів.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в "Укрзалізниці" розповіли, як будуть перевозити пасажирів в умовах карантину