У Києві на Троєщині 'явилося чудове місце для відпочинку з водними об’єктами.

Про це повідомляє пресслужба КО «Київзеленбуд».

Так, у Києві 1 червня відбулось офіційне відкриття другої черги будівництва парку з водними об’єктами на Троєщині. Цей парк розташовано вздовж проспекту Романа Шухевича між вулицями Оноре де Бальзака та Маяковського.

facebook.com/zelenbud


Зазначимо, що роботи на площі другої черги 2,8 га розпочали у вересні 2019 року з розчищення водойми та прилеглої території.

facebook.com/zelenbud


"Унікальність парку у його розташуванні біля водойм. І ми це обіграли. Ще коли цю територію важко було назвати парком, біля водойм часто можна було побачити рибалок. Зараз для них є спеціально облаштовані вимостки. Під час першої черги біля першої водойми була встановлена декоративна альтанка, під час другої – збудували оглядовий майданчик. З шахового павільйону також відкривається вид на водойму", – розповів в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

facebook.com/zelenbud


Під час другої черги будівництва було влаштовано 4700 кв. м. прогулянкових доріжок із ФЕМ, 1860 кв. м. доріжок із фібробетону, встановлено сучасні лави, урни для сміття, 45 опор для LED-освітлення, 62 камери відеоспостереження та 8 сигнальних кнопок та встановлено ворк-аут для спортивного відпочинку. Також тут збудовано багатофункціональне спортивне поле для міні-футболу й волейболу.

facebook.com/zelenbud


Біля першої водойми є простір для вигулу собак, є можливість насолодитися природою з оглядового майданчика та пограти в шахи на свіжому повітрі у спеціально обладнаному відкритому павільйоні.

Завершено другу чергу будівництва у парку на Троєщині Відбулося офіційне відкриття другої черги будівництва парку з...

Geplaatst door КО "Київзеленбуд" op Maandag 1 juni 2020


Для озеленення території навколо другої водойми та частково першої було влаштовано:

• 3,3 га газону,

• висаджено більше 30 дерев

• майже 2000 кущів.

Щоб парк зеленів навіть у спеку, було прокладено 6763 м. п. поливо-зрошувальної системи.

Нагадаємо, раніше розгорівся скандал через вигулу дітей на майданчику для собак.

Як повідомляв портал Знай.uа у дніпровському яхт-клубі "Січ" повідомили про масове знищення місцевих птахів лисицями.

Також Знай.uа писав, що в слідстві зливи розмили Селянський узвіз.