В київській лікарні маму не пустили до своєї дитини, яка померала у реанімації.

Про це повідомляє ТСН

Так, стало відомо, що в Києві в лікарні "Охмадит" жінку не пустили до своєї дитини, яка померла у реанімації. Медики розповіли, що тоді вони діяли згідно з правилами, впускати нікого не можна було, так як карантин.

Скріншоти


Відомо, що в січні цього року чотирирічному Олексію поставили діагноз — лейкемія. Тоді хлопчика направили на лікування "Охмадит". Весь цей час з дитиною була мама, але два тижні тому стан дитини значно погіршився і його перевели в реанімацію. Маму впускали до нього хоч кожен день, але всього на дві години — по годині.

У той день, коли Олексій помер, мама бачила його вранці, але другий раз до нього вже не впустили. Медики заявляють, що жінку не могли пустити через карантин, томущо вона могла б заразити інших дітей.

Заступник головлікаря розповів, що якби жінка лежала в лікарні, а не приходила то її б неодмінно впустили, так як у неї не було б іншого контакту.

Нагадаємо, раніше у Харкові стали частіше народжуються двійнята.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , що в Україні можуть ввести додаткову допомогу для дітей.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні смертність перевищує народжуваність.