У Києві на дорозі помітили маршрутника, який лагодив свій автомобіль просто під час маршруту.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у Києві помітили маршрутника, який під час перевезення пасажирів лагодив свій автомобіль. Очевидці зняли на відео, як чоловік, щось поправляє у рулі та закручує там гайки.

Скріншот


"Нормальний такий транспорт для пасажирських перевезень, а особливо круто, що відремонтувати можна прямо у дорозі. Краще ж братву на прикормці тримати, як у Броварах, аніж ремонтувати свої жовті корита, ага?", - зазначили у підписі під відео.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на такі дії маршрутника у коментарях.

"Є ще супер маршрутники. Ті вміють на ходу колеса мінять", "2 місяці вони простояли ніхто нічого не робив!! Штрафувати потрібно ! За неналежний стан!! У нас бидло копи як кришували оцих скотоперевізників так і кришують! Ні 1 немає касового апарату . В жодній маршрутці", "Чому ніколи не показують тих кому водії платять за шляхові маршрути і скільки у автопарках? Хіба не там повинні стежити за станом транспорту?", "І клюв спід маски стирчить", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот

Нормальний такий транспорт для пасажирських перевезень, а особливо круто, що відремонтувати можна прямо у дорозі. Краще ж братву на прикормці тримати, як у Броварах, аніж ремонтувати свої жовті корита, ага?

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 1 juni 2020

Нагадаємо, раніше у київському ресторані на відвідувачів впали келихи з алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі два попа побилися посеред церкви.

Також Знай.ua" повідомляв, що у Харкові малолітні титушки показали, як билися в 90-х.