Віталій Кличко опублікував декларацію про доходи. Про це розповіли у виданні "Depo Київ".

В документі мер Києва зазначив квартиру площею понад 250 квадратних метрів. Також у Кличка і його сім є право на використання іншої квартири площею 43 квадратних метри, яка записана на його брата Володимира Кличка.

На дружину Кличка записаний будинок площею 700 квадратних метрів, який знаходиться в Лютижі, недалеко від Києва. При цьому вона має право використовувати землю біля цього будинку, яка належить місцевій сільській раді.

Варто відзначити, що в порівнянні з декларацією за 2018 рік, такого права у дружини Кличко не було.

Мер Києва також любить балувати себе дорогими годинниками. У нього є двоє годинників від фірми IWC і двоє від фірми Mont Blanc. Однак найбільше йому подобаються годинники від Frank Muller, яких він вказав цілих три штуки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, Кличко має і музичні таланти, певно для їх розвитку він купив рояль Yamaha за 8 мільйонів гривень.

Проте, своєрідною "вишенькою на торті" декларації Кличко є кам'яний годинник з мармуру, які був створений у Франції в ІІ половині ХІХ століття.

На дружину Кличко також записані чотири ювелірні прикраси, серед яких дорогі Tiffany і Bvlgari. Крім того на неї записані і троє годинників, серед яких є виріб від фірми Hublot.

Варто підкреслити, що в декларації Кличко за 2019 рік раптово зникли всі велосипеди, які він так полюбляв. У минулому році він вказав цілих 9 велосипедів, серед яких кілька коштували понад 135 тисяч гривень, що перевищує вартість автомобілів більшості українців.

З транспортних засобів на Кличка записаний мотоцикл вартістю в 600 тисяч гривень і причіп. На його дружину записано два автомобіля Toyota Sequoia 2014 року (1,3 мільйона гривень на момент продажу) і Land Rover Discovery, який був куплений в 2013 році за 640 тисяч гривень.

У минулому році, на посту мера Кличко заробив понад 318 тисяч гривень. З цього можна вирахувати, що в місяць голова Києва повинен отримувати 26 тисяч гривень. Крім цього він отримав майже 700 тисяч гривень від Deutsche Bank від управління грошовими активами.

У минулому році Віталій Кличко позичив своєму брату Володимиру 8 мільйонів гривень і понад півмільйона доларів. У декларації вказано, що у Кличка є 13 тисяч доларів і 24 тисячі євро готівкою. Крім того, в банках він тримає 67 тисяч гривень та 14 тисяч доларів.

Також, Кличко зазначив, що за минулий рік витратив майже мільйон гривень на якісь послуги. Однак які саме, він не вказав.

Нагадаємо, раніше Філатов прокоментував бійню в Броварах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Садовий опублікував декларацію про доходи.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.