Уже з середини червня у київському аеропорту планують відновити роботу.

Про це повідомила пресслужба Аеропорту Київ.

Так, стало відомо, що з 16 червня 2020 року відновлюються рейси з Міжнародного аеропорту "Київ". Варто зазначити, що на напередодні міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що з 15 червня відновлюється міжнародне і внутрішнє авіасполучення.

аеропорт, фото Pxhere
аеропорт, фото Pxhere


"Напрямки за якими відновиться авіасполучення вже з 16 червня - Belavia Мінськ, LOT Варшава, WizzAir Біллунд (Данія), Афіни (Греція), Берлін (Німеччина), Вільнюс (Литва), Нюрнберг (Німеччина), Ларнака (Кіпр), Відень (Австрія) , Бремен (Німеччина), Рига (Латвія), Лісабон (Португалія), Ганновер (Німеччина), Гданськ (Польща)", - сказано у повідомленні.

Про свою готовність відновити міжнародні рейси з 16 червня з аеропорту "Київ" повідомили авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir, рейс до Запоріжжя готова виконувати авіакомпанія Мотор Січ.

З 16 червня 2020 року відновлюються рейси з Міжнародного аеропорту «Київ». Напередодні міністр інфраструктури України...

Geplaatst door Аеропорт Київ - Kyiv Sikorsky Airport op Maandag 1 juni 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, правила авіарейсів змінилися – на пасажирів чекають безлюдні аеропорти, зони для ізоляції, процедури посадки і висадки з літака.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні відкрили дитячі сади – при яких умовах будуть працювати закладу для дошкільнят.

Також портал Знай.uа писав, які країни першими відкриють кордони для туристів.