У метро Києва можуть тимчасово закривати деякі станції.

Про це повідомила пресслужба метрополітену міста Києва.

Так, стало відомо, що у Київському метрополітені деякі станції час від часу закриватимуть на вхід. Адміністрація метрополітену пояснила це тим, що це допоможе додержувати соціального дистанціювання.

Також с 1 червня починається третій етап послаблення карантину. У Києві відкривається приміське сполучення і в метро очікують збільшення кількості пасажирів. Через це, щоб уникнути тисняви, на деяких станціях обмежуватимуть вхід.

у метро, скріншот з відео
у метро, скріншот з відео


"На станції замість, наприклад, трьох дверей на вхід працюватиме лише дві чи одна. Таким чином “вхідний” потік пасажирів розтягуватиметься і у вагонах та на ескалаторах не буде тисняви, - повідомили у метрополітені.

Де і коли впроваджуватимуть такі обмеження, поки що невідомо - поки що працівники метро проводять моніторинг ситуації на станціях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.