На Київщині при загадкових обставинах загинув 13-річний юнак.

Про це повідомляє Поліція Київської області.

Так, стало відомо, що на Київщині у селі Гребні Кагарлицького району батьки разом зі своєю дитиною приїхали зі столиці до дачного будинку. Хлопчик пішов гуляти о 16.30 годині і не повернувся.

Спочатку батьки почали шукали дитину самотужки і тільки о 22-й годині звернулися за допомогою до поліції. На пошуки школяра були залучено особовий склад місцевої поліції, ювенальні поліцейські, громадськість.

Скріншот


Живим хлопчика знайти не вдалося, тіло киянина виявили вночі під завалами цегли на території місцевого недіючого напіврозваленого тваринного комплексу. Наразі працівники поліції встановлюють всі деталі та обставини пригоди.

Тіло загиблої дитини направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Наразі ведеться слідство.

Поліція Київщини встановлює обставини трагічної загибелі 13-річного киянина Батьки разом зі своєю дитиною приїхали зі...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 31 mei 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в переясаве 18-річний хлопець помер від удару струмом.

Знай повідомляв, що в Тернополі підліток отримав ожги тіла з-за удару струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Енергодарі Запорізької області розслідують смерть новонародженого малюка.