У Києві сильний дощ, який почався в ніч на 30 травня, перетворив дороги на бурхливі річки. Про це повідомляють у телеграм-каналі "Київ зараз".

Найгірше справи йдуть на Лівобережці – проїжджа частина в районі станції метро «Чернігівська» повністю пішла під воду, і автомобілі змушені пересуватися по дорогах буквально вплав.

"Дорогу біля метро Чернігівська затопило. У Києві - як тільки дощ, так і відразу транспортний колапс. На Лівому березі, біля метро «Чернігівська», машини пливуть", - зазначають автори повідомлення, публікуючи відповідні відеокадри.

Судячи з оприлюднених кадрів, зливова каналізація зі своїм прямим завданням не справляється – дощові потоки заливають дорогу і тротуари, воді нікуди подітися.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відзначимо, що напередодні синоптики і рятувальники попереджали про суттєве погіршення погодних умов у Київській області. Також повідомлялося про посилення вітру і про те, що така погода над столицею протримається щонайменше до кінця вихідних.

Поліпшення погодних умов українцям обіцяють не раніше 3-4 червня.

Нагадаємо, раніше синоптики спрогнозували масштабні повені по всій Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", величезний суперциклон накриє субконтинент.

Також Знай.uа" повідомляв, що глобальне потепління знищить популярні курорти.