У Києві спостерігаються перебої зі зв'язком Vodafone. Про це попередили в прес-службі мобільного оператора.

Зокрема, люди не можуть здійснювати стандартні дзвінки - тільки на екстрені номери. У компанії відзначають, що стався технічний збій, і просять абонентів тимчасово користуватися тільки месенджера.

«Доброго часу доби. Я працівник мережі Vodafone. Тимчасово спостерігаються проблеми з мережею. Техніки займаються даним питанням. Інтернет працює, немає можливості здійснювати дзвінки», - такі повідомлення сьогодні отримали багато українців, які користуються послугами цього оператора зв'язку.

«Прохання не мучити бідних продавців - вони ні в чому не винні!», - додають у компанії.

Кияни також відзначають, що у «Київстар» і «Лайф» зараз також «сильно глючить зв'язок», - українців закликають бути готовими до вимкнень мобільного інтернету і того, що перестане ловить зв'язок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook
Скрін, Vodafone

«Зате повідомили про підвищення ціни на зв'язок», «Хлопці, ну робіть щось. Чотири години лежить зв'язок у розпал робочого дня. Не смішно. Пост в фб це добре, звичайно, але на практиці допомагає мало», «Взагалі нічого немає! Наче телефон не бачить карту! На значку карти хрестик і вона не активна. Андроїд, Київ! Жесть звичайно!», - обурюються кияни.

Нагадаємо, МТС «замаскується» під британського оператора Vodafone в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дивна тарифна сітка і по 50 гривень "повітря" - українець показав зворотну сторону акцій Vodafone.

Також Знай.uа писав, що Українці звинуватили Vodafone в ганебної жадоби: "Безкоштовне зробили платним".