У п'ятницю, 29 травня, стало відомо про те, що в самому центрі Києва проходить мітинг інвесторів банку «Аркада», які вимагають квартири. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що понад 13 тисяч сімей залишилися без квартир в житловому комплексі «Еврика», що в Голосіївському районі, і ЖК «Патриотика» і «Патриотика на озерах», що в Дарницькому районі столиці.

А у центрі проходить мітинг інвесторів банку «Аркада». Вимагають квартири

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 29 mei 2020

спочатку Мітингувальники прийшли під банк «Аркада», і вимагали, аби їм віддали квартири, за які вони заплатили повну суму. Будівництво будинків зупинилося ще два роки тому з-за того, що був складений некоректний проект будівництва, і тепер, 13 тисяч сімей не тільки без грошей, але і без житла.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

План мітингу, фото: вільний джерело

Від будівлі банку, учасники акції протесту прийшли до Київської міської державної адміністрації, де заявили про те, що збираються розбити наметове містечко.

Незважаючи на те, що було багато публічних звернень, а також петицій безпосередньо до президента України, до органів влади, які за законом мають право і повинні контролювати забудовників, ошукані люди не отримали нічого, крім формальних відписок. Інвестори вимагають негайно відновити будівництво, і щоб влада жодним чином не заважала введення будинку в експлуатацію.

Нагадаємо, Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники.

Як повідомляв Знай.иа, відомий спортсмен вийшов на боротьбу проти вірусу з вогнеметом - краще не заважати.

Знай.иа писав, у Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протестів медиків - зважився відкрити рот