Ціну на квитки у кінотеатрах поки що не підвищуватимуть. Про це розповіли представники мереж «Планета Кіно» та «Multiplex» порталу geek.informator.

За словами СЕО «Мультиплекс Холдинг» Романа Романчука та співвласника «Планета Кіно» Дмитра Деркача, кінотеатри готуються до повернення у звичне русло після скасування карантину. Наразі в.о. міністра культури, молоді і спорту Світлана Фоменко заявила, що кінотеатрам дозволять розпочати роботу орієнтовно після 1 липня. Це залежить від епідемічної ситуації в країні.

Зокрема, репертуар кінотеатрів багато в чому залежатиме від світових тенденцій – в залежності від того, як повертатимуться до роботи кінотеатри інших країн та коли виробники проведуть обіцяні прем’єри нових стрічок.

Якщо світових прем’єр буде мало, сеанси наповнюватимуть вітчизняними стрічками.

Наразі в Україні готують план дій для відкриття кінотеатрів: виникли питання з приводу того, як «продавати попкорн, снеки, напої, як сканувати квитки, як прибирати зали між сеансами, дезінфікувати крісла, як організовувати і зменшувати черги, і так далі».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після відкриття на кінотеатри чекають нові стандарти.

Відомо, що зали дозволять заповнювати на 30%, проте довго в такому режимі кінотеатри працювати не зможуть. У галузі кажуть хоча б про 50%-у наповненість.

«Зараз обговорюється декілька концепцій з допуску до продажів квитків та розміщення глядачів у залі. Одна з таких концепцій — це розміщення глядачів у залі «через одного», тобто в шаховому порядку», - говорять представники кінотеатрів.

Також обговорюється можливість виділяти кілька спеціальних рядів для груп відвідувачів - наприклад, однієї родини. При цьому ціни обіцяють не підвищувати.

Нагадаємо, в Приватбанку пояснили, що робити при арешті рахунків.

Як повідомляв Знай. ua, клієнти Приватбанку в сказі через нав'язування послуг.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк знизив кредитні ставки.