У четвер, 28 травня, стало відомо про те, що Борисполі заступника мера затримали на хабарі в 3 квартири. Не вийшло заробити.

Таким чином, повідомляється, що заступника мера міста Бориспіль, що на Київщині, затримали співробітники правоохоронних органів разом з його спільником. Їх спіймали на вимагання, а також одержання неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

За останньою інформацією, чиновник хотів отримати від забудовника відразу три квартири за те, що він не буде перешкоджати будівництва і введення будинку в експлуатацію. Відомо також, що для приховування злочинних дій, заступник мера привернув навіть посередника.

У Борисполі затримали заступника мера Борисполя, фото: Офіс генерального прокурора

Вони обидва були затримані після того, як отримали документи, які підтверджують право на одну з квартир. Крім цього, під час того, як чиновника затримували, на місце приїхав також секретар Бориспільської міської ради разом з невстановленими особами, які намагалися чинити опір.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз же, заступнику мера міста Бориспіль і його напарникові приготували повідомлення про підозру. Поки що це вся інформація, яка є в мережі. Який термін загрожує чиновнику і його посереднику – поки що невідомо.