Київські вчителі звернулися до міністра освіти з проханням, у 2020 році скасувати проходження державної підсумкової атестації.

Про це написали у Фейсбук-спільноті" Асоціація керівників шкіл м. Києва".

Так, стало відомо, що Асоціація керівників шкіл Києва звернулася до тимчасово виконуючої обов'язки міністра освіти і науки Любомири Мандзій з проханням звільнити випускників шкіл від проходження державної підсумкової атестації (ДПА) у 2020 році. Це звернення було направлено до міністра ще 24 квітня 2020 р.

Київські педагоги впевнені, що це допоможе знизити напругу серед випускників і дозволить своєчасно завершити навчальний рік та якісно провести зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО).

Звернення до міністра освіти


Як повідомляють педагоги, жодної відповіді від міністерства освіти України, вони так і не отримали.

"Професійний досвід зобов'язує нас підкреслити на терміновому вирішенні питання про звільнення випускників 11-х класів від ДПА це, значно знизить напругу серед випускників, їх батьків і педагогів і дозволить своєчасно завершити навчальний рік та провести якісно ЗНО", - сказано у зверненні.

Скріншоти

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні відкриваються дитячі садки, батьків засипали вимогами.

Як повідомляв Знай. ua, українським батькам показали, як будуть працювати дитячі садки з 25 травня по новим правилам.

Також Знай. ua писав, що чому школярі та їх батьки терпіти не можуть математику.