Муніципальна інспекція буде перевіряти адреси тих киян, які скаржаться на якість води та опалення. Про це пише "Сьогодні", посилаючись на КМДА.

"Ми повинні надавати якісні житлові та комунальні послуги, оперативно вирішуючи можливі технічні несправності. У разі, якщо послуги неналежної якості - клієнти мають право на перерахунок", - розповів заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Платіжки за комуналку, Etcetera.media
Платіжки за комуналку, Etcetera.media

Куди скаржитися:

Якщо у вас в квартирі недогрів, необхідно звернутися за номером міської диспетчерської 15-57, або (044) 500-15-57 - з мобільного. До того ж можна звернутися в один з підрозділів "Центру комунального сервісу".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після цього виконавець послуги повинен прийти за адресою обігу та скласти акт-претензію. Наприклад, якщо скарга стосується теплопостачання, то теплопостачальні компанії "Київтеплоенерго" або "Євро-Реконструкція" знаходять причину і усувають її, і зобов'язані зробити відповідні коригування вартості опалення або гарячої води.

Якщо клієнт залишився не задоволений результатами перевірки, то залучається муніципальна житлово-комунальна інспекція.

Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org
Тарифи на комунальні послуги, фото: ua-energy.org

"Це структурний підрозділ Київської міської державної адміністрації, мета роботи якого - захист прав та інтересів киян як споживачів житлово-комунальних послуг. Завдяки роботі інспекції в 2019 році були здійснені коригування за неякісні або ненадані послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. А в опалювальний період особливу увагу інспекції буде приділено послуг опалення та гарячого водопостачання, - зазначив заступник голови КМДА Пантелєєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Верховна Рада хоче дозволити вриватися в квартири українців з-за комунальних боргів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українцям прийдуть "смішні" платіжки за газ - на скільки блакитний вогник подешевшав у квітні

Також «Знай.ua» писав, що У Мінсоцполітики назвали перелік посад, яким передбачено до 100 % надбавки до зарплати