Карантин в Україні через коронавірус для ресторанів, які обслуговують віп-гостей, не перешкода. Заклади продовжують працювати, незважаючи на карантинні заходи та обмеження. Про це свідчить сюжет журналістів програми “Схеми: корупція в деталях”.

Так, журналісти виявили ще одне місце, куди приїжджають поїсти політики. Мова йде про ресторані під Києвом "Купецький двір". Журналісти протягом декількох днів фіксували, як до ресторану приїжджають авто преміум-класу, а відвідувачі проводять на території комплексу по кілька годин. Він знаходиться в Кончі-Заспі. Саме там був помічений депутат від "Опозиційної платформи - за життя" Вадим Столар.

скріншот з відео
скріншот з відео

23 квітня Столара помітили журналісти програми "Схеми" біля приміського закладу. На питання нардепу, що він там робив, він відповів, що гуляв у лісі. Цікаво, що в ресторані відхрещуються від обслуговування клієнтів всередині закладу і говорять, що вони працюють тільки на виніс.

До речі, нардеп був у компанії столичного чиновника часів Черновецького Дениса Комарницького.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що цього тижня ресторан "Велюр" нардепа від партії "Слуга народу" Миколи Тищенка потрапив у скандал. Він обслуговував політиків і впливових осіб в карантин. Після резонансу в мережі заклад все-таки закрили і опечатали, зробив це колишній нардеп Верховної Ради Олег Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко звільнив заступника-розбійника Слончака, який влаштував бійку з поліцією

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Треба, щоб офіціантка вистрибнула з 9-го поверху?" - у скандалі з рестораном Тищенко спливли несподівані деталі

Також «Знай.ua» писав, що Микола Томенко закликав для початку розібратися з заробітчанами у влади