В Києві, незважаючи на рішення суду дві вулиці міста залишаться пішохідними.

Про це повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, стало відомо, що в Києві Контрактова площа та вулиця Петра Сагайдачного залишиться пішохідною незважаючи на рішення суду. Відомо, що позов про скасування розпорядження КМДА подали шість чоловік.

Фото Уніан


"У рішенні Окружного адміністративного суду, про який ми вчора дізналися із засобів масової інформації, мова йде про порушення прав цих осіб та створенні їм якихось перешкод. Ми не розуміємо, про яку перешкоду для шести чоловік йде мова, і не відмовляємося від прийнятого раніше розпорядження", - заявив в. о. першого заступника Кличко Валентин Мондрієвський.

Нагадаємо, що 18 травня Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправним розпорядження КМДА про введення пішохідної зони на вулиці Сагайдачного та Контрактовій площі в Києві, що вже діє більше двох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові нелюдів спіймали на знущання над старим без ноги - били і мучили голкою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , у Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном.

Знай.ua писав, п'яний одесит влетів в заправку і "похмелився" водою з калюжі.