У Києві правоохоронці нарили міжрегіональний канал збуту наркотиків.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у Києві правоохоронці з'ясували, що 23-річна жителька Києво-Святошинського району створила канал у мобільному месенджері для збуту наркотиків. Дівчина працювала разом із спільником - 27-річним киянином, її співмешканцем.

Фото Національної поліції


Як стало відомо слідству, зловмисниця збувала наркозалежним особам наркотики методом закладок на території столиці та області. Отримавши замовлення, дівчина повідомляла клієнту номер електронного гаманця та зазначала суму грошей для оплати. Після цього інформацію про місцеперебування наркотиків покупці отримували в повідомленнях.

Фото Національної поліції


Наразі правоохоронці встановлюють всіх осіб, які можуть бути причетні до незаконного угрупування. Зараз київські правоохоронці ведуть слідство.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фото Національної поліції

#Київщина Поліція ліквідувала міжрегіональний канал збуту наркотиків 23-річна жителька Києво-Святошинського району...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 24 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Києві затримали досвідченого злодія-гастролера з Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа на Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити і влаштував справжній погром на одному з кладовищ.

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають.