Стали відомі нові подробиці смерті народного депутата з групи "Довіра" Валерія Давиденко. Про деталі події повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News.

Про те, що Валерій Давиденко був знайдений мертвим у своєму офісі з вогнепальним пораненням в голову повідомив нардеп від ОПЗЖ Ілля Ківа. Попередньо, за інформацією поліції, політик вчинив самогубство з нагородної зброї, проте за словами начальника поліції Києва Андрія Крищенко, за фактом події було зареєстровано кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство.

Крищенко розповів, що називати точну причину смерті та її причини ще рано, оскільки прийшли не всі результати експертиз. Крім цього, поліція відстежує камери відеоспостереження, щоб з'ясувати подробиці події.

Пост Telegram-каналу Pavlovsky News / скріншот

Відомо, що за часів президентства Віктора Януковича, Валерій Давиденко обіймав посаду заступника міністра агрополітики.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментуючи смерть свого колеги колишній нардеп Ігор Мосійчук закликав поліцію взяти під варту політика з групи "Довіра" Бориса Приходько, оскільки у нього також є мотив для самогубства. Вся справа в тому, що парламентарі фігурували у кримінальній справі про розкрадання коштів з Аграрного фонду.

Пост Ігоря Мосійчука в Telegram / скріншот

У той же час нардеп Антон Поляков повідомив, що не вірить у версію поліції про самогубство нібито через розслідування справи про корупцію. Він зазначив, що її можуть піднести народу як правдиву.

Пост Антона Полякова Telegram / скріншот

Нагадаємо, раніше брат вбивці сімох киян під Житомиром розповів свою версію.

Як повідомляв портал Знай.иа під Києвом малолітки в бійці застрелили чоловіка з його ж зброї.

Також Знай.иа писав, що в Кривому Розі дівчина в День народження розстріляла прокурора.