У Києві неадекватний власник автомобіля залишив свій транспортний засіб прямо перед входом в будівлю. Відповідні фото опублікували у співтоваристві «Київ Зараз».

Судячи з оприлюднених кадрів, «герой паркування» уподобав будівлю, розташовану на Інститутській вулиці, у Святошинському районі.

Автомобіль марки Toyota Camry розташований таким чином, що потрапити в будівлю або вийти з неї просто неможливо. Впритул підігнана машина блокує двері, а в щілину між бампером і дверима не протиснеться навіть маленька дитина.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

«Майстер парковки у центрі Києва», - відзначають в телеграм-каналі обурені кияни.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"У таких випадках потрібно штовхати двері сильніше, і не один раз", "І що, не знайшлося, кому нормально пройтися по капоту цьому м*ділі?", "Всяке було, але такого - ще ні разу не бачив. Це ж ким треба бути, щоб так по-тупому паркуватися? На що він розраховував?!", "Зрозуміти і пробачити...", - пишуть в коментарях обурені такою поведінкою невідомого "героя паркування" городяни.

Нагадаємо, ніяких документів і "чужих" штрафів: в Україні запустили нову безкоштовну послугу для водіїв.

Як повідомляв Знай.uа українцям заборонять сідати за кермо деяких авто: "Повинні нести відповідальність".

Знай.uа писав водіям хочуть виставити "кінські" штрафи за проїзд по нових дорогах.