У суботу, 23 травня, стало відомо про те, що глава Міністерства охорони здоров'я, Максим Степанов висловився стосовно пом'якшення карантину в столиці.

Таким чином, повідомляється, що про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Максим Степанов зазначив, що це хороша новина для киян, так як йому тільки прийшли показники готовності регіонів до послаблення карантину.

Рівень захворюваності в українській столиці на сьогоднішній день становить 11,7, і при цьому, норма 12, а це значить те, що Київ вже готовий, і може переходити на другий етап послаблення карантину.

Далі, рішення за міською комісією.

‼️Гарна новина для киян. Нещодавно мені надійшли нові дані щодо показників готовності регіонів до послаблень карантину....

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Максим Степанов op Zaterdag 23 mei 2020

Також, заступник глави Міністерства охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко зустрівся з працівниками київського метрополітену. Вони відповідально ставляться до безпечних перевезень під час пандемії коронавіруса, і вже розробили дистанційні розмітки, закупили термометри, і забезпечили всі станції всім необхідним.

До речі, Максим Степанов опублікував цей пост після брифінгу, в якому говорив протилежне.

Нагадаємо, що в Україні, станом на суботу, 23 травня, вже було зафіксовано 20,580 випадків коронавіруса, і при цьому, 432 зареєстрували тільки за останню добу.

Також, загинуло 605 людей, а видужала 6929.

В Україні, починаючи з 22 травня, розпочали другий етап пом'якшення карантину, і тепер, ходить громадський транспорт, в колишньому режимі, а вже з 25 травня відкриють метрополітен. При цьому, потрібно буде дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, в Приватбанку розповіли про роботу відділень під час карантину – де дізнатися точну інформацію.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі прогулянка без маски коштувала українцю штрафу і нервів в суді.

Також портал Знай.иа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.