У п'ятницю, 22 травня, стало відомо про те, що співробітник правоохоронних органів Київської області затримали підлітка, який смертельно поранив жителя Вишгорода.

Таким чином, повідомляється, що також була затримана група людей, серед яких було три неповнолітніх підлітка – учасників конфлікту, який стався у Вишгороді.

Працівники поліції Київщини затримали 16-річного хлопця, який смертельно поранив жителя...

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 22 mei 2020

Стався інцидент приблизно в три години ночі. Між групою молодих осіб і двома дорослими чоловіками стався конфлікт. Під час сутички один хлопець побачив у свого супротивника в сумці зброю. Підліток вихопив її і вистрілив у чоловіка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В цей же час, інший молодий чоловік з компанії зі всієї сили вдарив іншого чоловіка, і той втратив свідомість. Після цього, група молоді зникла у невідомому напрямку.

Після того, як чоловік прийшов до тями, він викликав поліцію. Від отриманого пострілу, сорокап'ятирічний чоловік помер прямо на місці, і його тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Співробітниками правоохоронних органів на місці інциденту було проведено розслідування, де було вилучено зброю МКМ-072СБ, а також патрони.

Також, в результаті розшуку були встановлені особи зловмисників, і затримані всі учасники конфлікту.

Ними виявилися підлітки віком від 15 до 17 років, і один дев'ятнадцятирічний хлопець. У вбивстві чоловіка підозрюють шістнадцятирічного хлопця, який тимчасово проживає в Сумській області.

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік із мисливської рушниці розстріляв 7 осіб

Як повідомляв портал Знай.іа масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями

Також Знай.іа писав, в Дніпрі поховають по-звірячому вбитого хлопчика