У Києві помітили шикарний автомобіль на єврономерах. Вулицями столиці катається Lamborghini, який в усьому світі вважається показником статусу і багатства. Проте в нашій країні ця машина на евробляхах викликає лише сміх.

Фотодокази наявності такої машини опублікував на сторінці в Facebook велосипедист Олександр Шевкунов у п'ятницю, 22 травня. Чоловікові вдалося сфотографувати суперкар на вулицях міста через занадто довгих пробок і тягучок. Карантинні обмеження зробили можливим обігнати суперкар навіть для велосипедиста, чим він і скористався.

Lamborghini на евробляхах в Києві. Фото: Aleksandr Shevkunov

Увага до суперкару завжди підвищений, адже його технічні характеристики – мрія будь-якого автолюбителя. Однак тут точкою фокусування стали європейські номерні знаки, що означає, що машина не розмитнена. За це можна отримати штраф до 170 тисяч гривень.

Lamborghini на евробляхах в Києві. Фото: Aleksandr Shevkunov

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тому під постом киянина з'явилися коментарі користувачів з гіпотез, чому машина не розмитнена. Найбільш правдоподібним став коментар про те, що йому не вистачило грошей на розмитнення, все пішло на покупку машини. Деякі припустили, що машина тільки нещодавно опинилася в Києві.

Lamborghini на єврономерах Фото: скріншот

Частина цих коментарів схожа на правду, адже на фото відображена Lamborghini Aventador. Її ціна зашкалює 150 000,00 $ - 650 000,00 $.

Нагадаємо, Знай писав, що двері Lamborghini становлять небезпеку для водія і пасажира.

Знай повідомляв, що легендарну Lamborghini увічнили на поштовій марці.

Нещодавно Знай передавав, що Lamborghini отримав головного конкурента, м став автомобіль Rolls-Royce.