На Київщині, у місті Буча, правоохоронцям вдалося розшукати 15-річну Аліну Федоченко, яка 19 травня рано-вранці пішла з дому, а назад так і не повернулася. Про це інформує обласна поліція.

Зазначається, що про зникнення дівчинки до поліції повідомив її батько. Він зазначив, що дочка не взяла із собою мобільний телефон. Провівши розслідування та розшукові дії, поліцейські виявили дівчину у будівлі покинутого цегельного заводу, де вона переховувалася. Дівчина навіть встигла змінити колір волосся, щоб залишатися невпізнаною.

"На щастя, жертвою протиправних посягань дівчина не стала", - зазначають у поліції. Із нею провели виховну бесіду та повернули до родини.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«А раптом вона від батька втекла... Або від сусіда», «Треба було виховувати, коли поперек ліжка лежала. А не зараз починати. "Що таке добре, що таке погано" пояснюють з раннього дитинства, а не коли гормони грати починають», - зазначають у коментарях українці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Через кілька років буде інша історія. Батьки знущалися над дитиною, не випускаючи з дому», - додають інші.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.

Також Знай.ua писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.

Крім того, нещодавно у Харкові таємниче зник красунчик-іноземець - вийшов у магазин, а там...