У Києві офіс комунального підприємства по утриманню зелених насаджень у Голосіївському районі придбав крісло, ціна якого досягає майже 25 тисяч гривень. Про це стало відомо з матеріалів тендеру, опублікованого на сайті електронних закупівель Prozorro.

Спочатку підприємство виставило орієнтовну вартість крісла в 26 тисяч гривень. Подавати заявки учасники торгів могли з 29 квітня до 13 травня.

Рішення про те, що в торгах перемогла пропозиція ТОВ "Нью-Ярд Трейдинг", було прийнято за результатами тендеру 15 травня. Ціна, запропонована переможцем, становить 25 тисяч 222 гривні.

Згідно документації, прийнято рішення про купівлю ергономічного крісла Kulik System MONARCH. Сам товар обійдеться покупцеві в 21 тисячу гривень, а ще чотири тисячі гривень доведеться доплатити ПДВ.

Фото: "В городе"
Фото: "В городе"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото: "В городе"
Фото: "В городе"

На сайті виробника вказано, що крісло відрізняється особливо зручною конструкцією, повторює природні анатомічні контури тіла. При цьому цей предмет меблів ще й коригує поставу, попереджаючи розвиток хвороб хребта.

Хто саме стане щасливим володарем диво-крісла за 25 тисяч гривень, поки не відомо.

Нагадаємо, Знай писав, що молодим батька держава видавала бебі-бокси, в яких було все необхідне для перших днів життя малюка.

Також Знай повідомляв, що входить в бебі-бокс в 2020 році.

Нещодавно Знай передавав, що діти Чорнобильської катастрофи отримають додаткову допомогу.