У Києві іноземець нахабно обікрав готель на вулиці Кільцевій, 54, проте його змогли знайти і затримати. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловік на ім’я Сахар 1992 року народження проник до готелю та на стійці адміністратора, з каси, викрав сім тисяч гривень. Його встигли затримати, а при перевірці виявилося, що нещодавно зловмисник разом із знайомим знімали в цьому готелі номер. Після того, як вони виїхали, виявилося, що з номера зник телевізор.

Під час попереднього обшуку у чоловіка виявили чек з ломбарду – за той же викрадений телевізор. Зловмисника передали правоохоронцям.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Коли тебе звати Сахар, але твоє життя не цукор», «Цікаво, яке прізвище в поплічника, може "чайок"?», «Я так і знав .... як завжди, «мистецтвознавець» з дружньої безвізової країни!», «За Шаріатом що з його руками б зробили?», - обурюються у коментарях кияни.

«Дійсність в тому, що поганця затримали на гарячому, з вкраденими грошима, з чеком з ломбарду, куди ця тварюка здала крадений телевізор, але приїде представник діаспори, вирішить з суддею і це біосміття згодом залізе до вас додому, і здасть в ломбард вже ваш телевізор», - додають інші.

Нагадаємо, рік президентства Зеленського - дивитися пресконференцію онлайн. 20 травня відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого.

Також "Знай.ua" Зеленський розсекретив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо....". Розпочалася пресконференція президента України Володимира Зеленського.