У Києві в одному з супермаркетів помітили небажаного «покупця» - великого сірого щура. Тварина потрапила в об'єктив відеокамери, а кадри опублікували в співтоваристві «Типовий Київ» в Facebook.

Наголошується, що щур розгулював у продуктовому супермаркеті «Велика кишеня», розташованому в Печерському районі столиці.

«Колись у "Великій Кишені" на Печерську жив сірий котик. Через скарги покупців котика нагнали. Але, щоб не було нудно, в супермаркеті завели домашніх тварин меншого розміру, це дуже мило», - жартують автори повідомлення.

На опублікованих кадрах – щур, який бігає по приміщенню магазину між візками та кошиками, нікого не лякаючись і не виявляючи особливого занепокоєння з приводу присутності людей. Тварина спритно пробирається між стіною і холодильником, рухаючись по явно звичному для неї маршруту.

Велика кишеня. Печерск. Крысы.

Колись у "Великій Кишені" на Печерську жив сірий котик. Через скарги покупців, котика вигнали. Але, щоб не було сумно, в супермаркеті завели домашніх тваринок меншого розміру, це дуже мило 🥰 video: Amie Affection

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Geplaatst door Типичный Киев op Donderdag 14 mei 2020

«Ну не дарма ж древні єгиптяни шанували кішок! Саме коти не давали розплодитися гризунам, які, до речі, переносять досить багато хвороб. Котів можна не любити, але відверто ненавидіти - це за гранню зла!», - пишуть коментатори.

«Який жирний "слуга народу"!», - сміються інші.

Разом з тим багато хто відзначає, що в умовах карантину від покупців вимагають відвідувати магазини в масках і рукавичках, дотримуючись дистанції, а на щурів і тарганів санстанція закриває очі.

Нагадаємо, в Novus ковбаска "підморгнула" покупцям, приберіть їжу від екранів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Воробей чи продавець? Дика птиця борсалась посеред м'яса в Novus.

Також Знай.uа писав, що Клієнти підловили АТБ у продажу гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість або навмисний хід".