У Києві проходить конференція президента України Володимира Зеленського, присвячена першому року його перебування на посаді глави держави. Подію організували у парку біля Маріїнського палацу, на відкритому повітрі. Про це передає телеграм-канал «Київ зараз».

Кількість журналістів на заході різко обмежили, щоб не допускати стовпотворіння. При цьому наголошується, що стільці для журналістів розставили на відстані близько півтора метрів. Однак вимог масочного режиму майже ніхто не дотримується – журналісти та інші учасники конференції масово ігнорують рекомендації Міністерства охорони здоров'я у період карантину через коронавірус.

«Масковий режим, говорите?», - запитують у підписників автори повідомлення, публікуючи фотографії з місця проведення конференції.

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: "Київ зараз"
Фото: "Київ зараз"

Наголошується, що першою темою для обговорення з журналістами стали карантинні обмеження і вихід зі сформованої ситуації. За словами Зеленського, виплати медикам, обіцяні владою, мають бути реалізовані найближчим часом.

Нагадаємо, РНБО продовжив заборону ВКонтакте і Одноклассники, Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський продовжив заборону російських соцмереж в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші. На період карантину розширено перелік страхових випадків з тимчасової втрати працездатності.

Також Знай.uа" писав, пляжний сезон-2020 в Україні – у Моз прийняли остаточне рішення.