Кияни масово порушують масковий режим, особливо по вихідним і в місцях відпочинку. Про це розповіли у виданні «Обозреватель ТБ».

Наголошується, що жителі столиці облюбували для прогулянок центральний ботанічний сад і колишню президентську резиденцію «Межигір'я». При цьому вони не поспішають дотримуватися карантинних вимог, таких, як масковий режим або соціальна дистанція.

Зокрема, у суботу, 16 травня, відвідувачі місць відпочинку збиралися великими групами без медичних масок. На під'їзді до «Межигір'я» утворилася довга колона з припаркованих на узбіччі автомобілів. На вході в колишню резиденцію вивісили оголошення про те, що відвідування дозволено тільки у засобах індивідуального захисту, але цю вимогу майже ніхто не виконує.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Так само ведуть себе українці в ботанічному саду імені Гришка НАН України: люди ходять по території натовпами, не надягаючи масок. При цьому вхід у ботсад коштує стільки ж, скільки і до карантину – по 20 гривень для дітей і по 50 гривень – для дорослих.

Нагадаємо, зниклий на заробітках в Італії українець "воскрес" і розкрив правду про поневіряння на чужині.

Як повідомляв Знай.uа, заробітчани з Мукачевого оселилися на сміттєзвалищі заради мізерних копійок.

Також Знай.uа писав, що львів'янам дозволили ходити на заробітки в Польщу пішки.