У Києві жінка знайшла в під’їзді будинку мертве тіло свого сина. Про це повідомляють у столичній поліції.

Зазначається, що трагедія сталася 18 травня: до правоохоронців подзвонила жінка та повідомила, що в будинку на Оболоні наштовхнулася на труп. Підійшовши ближче, вона зрозуміла, що це її закривавлений 39-річний син.

На місце події прибули патрульні та працівники слідчо-оперативної групи. Сусіди загиблого розповіли, що ввечері напередодні вбивства у квартирі загиблого було голосно: там пиячили батько та син. За словами свідків, рідні між собою часто сварилися.

Правоохоронці швидко розшукали старшого чоловіка, якого одразу запідозрили у причетності до вбивства. Його знайшли у помешканні на вулиці Полярній. 59-річного чоловіка чекає суд, наразі його затримали та тримають під вартою.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«"Розпивали спиртні напої" – класика», «Теж іноді хочеться, щоб гулянка в сусідів закінчилась поножовщиною», «Батько з сином розпивали спиртні напої. Сусіди і родичі стверджували, що чоловіки часто конфліктували. - І тепер буде тиша і спокій у сусідів»,

«Алкоголь - це знаряддя смерті для всіх, хто поруч з алкоголем», «Це не батько, це урод! Батько ніколи так не зробить», - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, раніше у Львові банда хуліганів влаштувала поліцейським веселий вечір.

Також Знай.иа" писав, що у Києві жінка вкрала зубну пасту в супермаркеті.