У Києві незважаючи на погану погоду почалися акції протесту.

Про це повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNews".

Так, у вівторок, 19 травня у Києві утворилося відразу дві акції протесту. На першу акцію зібралися працівники клінічної лікарні "Психіатрія". На Дорогожичах вони стоять уздовж дороги під дощем, щоб привернути увагу влади до психічному здоров'я людей в Україні.

У Києві протестують працівники клінічної лікарні Психіатрія


За словами працівників клініки, держава катастрофічно мало виділяє фінансів. Цих грошей не вистачає навіть на закупівлю ліків, не кажучи вже про забезпечення харчування, нормальних побутових умов, і на нормальну зарплату лікарям.

У Києві молоді батьки вийшли на протест


В цей же час під Кабміном зібралися розлючені молоді батьки та співробітників дошкільних навчальних закладів. Всі вони вимагають відкрити дитячі садки, щоб батькам було куди подіти своїх дітей, а працівники приступили до роботи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві молоді батьки вийшли на протест


Учасники акції стверджують, що все в дитсадках будуть дотримуватися всіх карантинних заходів.

У Києві молоді батьки вийшли на протест

Нагадаємо, раніше у Харкові неадекват напав на працівників швидкої допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , сімейство з Харкова своїми силами виготовило захисні костюми для медиків.

Також "Знай.ua" писав, що лікар з Харкова підчепив вірус і розповів, з якими труднощами зіткнулися медпрацівники під час пандемії.