На Київщині у парку під час прогулянки загубилася маленька дитина.

Про це повідомили в Броварському відділі поліції.

На Кивещине у Броварах мати двома дітьми прийшла на прогулянку в один з місцевих парків міста. Поки один з синів відволік мати, інший на самокаті зник у невідомому напрямку.

Спочатку жінка намагалася самостійно розшукати сина, але безуспішно. До пошуків хлопчика приступив поліцейський велопатруль. Правоохоронцям вдалося розшукати хлопчика буквально за кілька хвилин, знайшли його на іншій стороні озера в парку. Хлопчик злякався і не зміг самостійно повернутися назад.

Фото Броварського відділу поліції


Поліцейські повернули дитину батькам і провели з ними профілактичну бесіду по догляду за дітьми. Зараз життю і здоров'ю дитини нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині зник худорлявий хлопчина на велосипеді - мама благає про допомогу

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Львові правоохоронці повернули сина зниклого безвісти батька: "Забув, хто він і звідки"

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові з лікарні зник 10-річна дитина з вадами мови, - прикмети і фото