На Київщині жінку не пустили на судове засідання через тхора.

Про це повідомляє Служба судової охорони міста і Київської області

Так, у Київської області жінка намагалася пронести в суд декоративного тхора. Проте охоронці помітили тварину, та не пропустили громадянку до зали суду.

Через те, що спеціальних кліток для домашніх тварин біля входу в судову установу не передбачено, жінці запропонували залишити вдома свого улюбленця і прийти в суд уже без нього.

Фото: Служба судової охорони міста і Київської області


"Згідно з затвердженими правилами пропуску осіб у будівлі судів, органів і установ системи правосуддя, забороняється проходити в будівлі з тваринами, крім співробітників правоохоронних органів і Національної гвардії України зі службовими собаками", – зазначили у відомстві.

Також працівники судової охорони закликають українців залишати вдома домашніх тварин і не намагатися заходити з ними в органи і установи системи правосуддя.

Нагадаємо, раніше що голова Національної поліції України Ігор Клименко відреагував на резонансне "штурм" нового супермаркету без дотримання правил карантину в Маріуполі.

Як повідомляв портал Знай.uа мелітопольські комунальники ризикують втратити роботу через німецької машини.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Маріуполі мешканці багатоповерхівки вимагають виселити медсестру, щоб та не заразила їх коронавірусом.