Стихійні сміттєві звалища і ринки – одна з хронічних "хвороб" Києва. Ось, наприклад, Куренівка, як завжди страждає від побутового сміття, яке викидається на узбіччя вулиць "дбайливими" жителями міста.

Відео сміттєвого катаклізму розмістили в групі "Куренівка" у Фейсбуці.

"Немає слів, підкажіть, які дії в такому випадку робити і чи є сенс? Прибрати це все просто не допоможе...",- журиться автор.

Відео відразу почало збирати різні за своїм настроєм коментарі від користувачів мережі:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

" На жаль, в цьому місці завжди саме так😥"," Напишіть в КМДА. Я вже написав"," Народна стежка ніколи не заросте 🤣🤣🤣"," Тут же блошиний ринок - зазвичай чисто, бомжі після торгівлі все прибирають щиросердо.
Це ж раптова злива розігнала усіх - то вони й залишили все, як було.
Не переймайтеся - все прибереться неодмінно наступного робочого дня бомжиків", " Тому що поки не приберуть ринок Пташка, це буде продовжуватися до нескінченності. Наш народ непереможний😜", " З таким брудом не далеко і до холери в Києві", " Хай би брава поліція прослідкувала цей порядок. Розганяти необов'язково, але чистоту вимагати", " Всі знають, де в Києві блошиний. Хай би виділили місце. Розганяти, як виявилося, марно. Історія", " Європейці ! 😆", " це стихійна торгівля - вона заборонена. можна щоразу дзвонити 102 і повідомляти про порушення, колись може вони таки з цим впораються", " Розвели бомжатник(ще й вихід з парку,йдеш з дітьми бридко проходити-повз цих ...вони між собою барахлом торгують((фу"," А наш мер Кличко в курсі?!Нехай приймає міри."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото