Мер Києва Віталій Кличко відреагував на переповнені нічні клуби в столиці. Так, Кличко вважає, що відпочиваючі зараз у клубах, не будуть такими веселими, коли потраплять до лікарні.

Про це мер Кличко заявив під час щоденного онлайн-брифінгу.

Так, мер Києва Віталій Кличко відреагував на роботу низки нічних клубів під час карантину.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео


"Скажу чесно – я обурений. Натовпи людей – це якийсь бенкет під час чуми. Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади. А тим, хто рветься на масовий нічний відпочинок, скажу – навряд чи ви будете такими веселими, якщо потрапите в інфекційне відділення", – сказав Кличко на брифінгу 18 травня.

Також з цього приводу Кличко звернувся в поліцію з проханням перевірити нічні клуби. При цьому заявивши, що повинна бути "сувора відповідальність" їх власників за порушення карантину.

Раніше у соціальних мережах відвідувачі почали масово ділиться радісними фотографіями з відкритих нічних клубів. У закладах були практично всі столики зайняті, при цьому ніхто не дотримувався соціальної дистанції. А також під час дискотеки практично всі були без медичних масок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київський Голосіївський монастир вийшов з карантину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , помічниця Володимира Зеленського заявила про масову перевірку українців.

Також "Знай.uа" писав, що вчені розробили унікальний спосіб діагностики Covid-19.