У Києві патрульні поліцейські врятували маленького їжачка, який хотів перетнути столичну дорогу.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У неділю, 17 травня патрулюючи вулиці Києва патрульні помітили на дорозі маленького чотирилапого "пішохода". Їжачок зупинився щоб перепочити просто посеред дороги, бо не міг подолати 8 смуг для руху.

Скріншот


Чотирилапому вдалося подолали тільки половину свого шляху. Патрульні зупинилися та допомогли безпечно дістатися їжачку на інший бік дороги. Тепер життю та здоров'ю тваринки нічого не загрожує.

" Не беріть приклад з їжака. Користуйтеся пішохідними переходами та носіть світлоповертаючі елементи у темний час доби, а також завжди пам'ятайте, що ми поруч і готові вам допомогти", - сказано у повідомленні.

Добрі справи маленькими не бувають Учора вночі інспектори помітили маленького чотирилапого "пішохода", який зупинився посеред дороги. Сміливий їжачок намагався подолати 8 смуг для руху, але, пройшовши половину свого шляху, став перепочити. Патрульні допомогли тварині безпечно дістатися іншого боку дороги. 🦔🦔🦔 Не беріть приклад з їжака. Користуйтеся пішохідними переходами та носіть світлоповертаючі елементи у темний час доби, а також завжди пам'ятайте, що ми поруч і готові вам допомогти. Патрульна поліція Києва (с)

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 18 mei 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.