Харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля, які постраждали від пожежі.

Про це повідомляє "news_kiev" в Іnstagram.

Так, стало відомо, що харківський екопарк прийняв на реабілітацію двох лосенят, які постраждали в результаті пожеж, що бушували в Чорнобильській зоні.

"Добрий будинок Фельдман Екопарк" прийняв лосенят на реабілітацію. Вони ледь тримаючись на ногах, вийшли з палаючого лісу до людей. Мабуть, мама або загинула, або дуже сильно злякалася. Але, на щастя, лосенята від пожежі не постраждали", - сказано в повідомленні.

Скріншот


Після того як лосенята пройдуть повну реабілітацію їх випустять до лісу. Наразі їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Зазначимо, що у цьому екопарку відвідувачі зможуть побачити зебр і страусів в природних умовах, надалі до них повинні приєднатися бородавочники і інші жителі Африки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Хвостата футболістка взяла участь в матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.uа, Топ-10 кращих порід кішок для дому: ці гарні і слухняні пухнастики принесуть вам щастя.

Також Знай.uа писав, що харківську область атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.