З 11 травня на всій території України почали послаблювати карантинні заходи. Так, дозволили роботу непродовольчих магазинів, в деяких містах відкрилися ТРЦ. Але, винятком стали регіони з високим рівнем поширення коронавірусу. Це Київ, Чернівецька область та Львів.

Так, в КМДА стверджують, що ТРЦ в Києві відновлять свою роботу після карантину тоді, коли в столиці запустять метрополітен. Це пояснюють тим, що може виникнути проблема з доступом працівників до своїх робочих місць. Також у КМДА розраховують, що Кабмін дасть дозвіл на запуск метро вже з 25 травня.

ТРЦ
ТРЦ


Заступник голови КМДА Валентин Модриевский у ефірі каналу "Україна 24" заявив, що вони прийняли всі необхідні заходи для підготовки "підземки" для відновлення роботи.

"Торгові центри ми відкриємо після того, як буде відкрито метрополітен. 25 травня, якщо Кабмін дасть дозвіл. Ми метрополітен підготували - і ми готові в будь-який день до відкриття, але потрібно розуміння, що це відкриття не погіршить стану захворюваності коронавірусом", - говорить Модриевский.

Нагадаємо, українцям анонсували другий етап виходу з карантину.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua українка розкрила правду, як насправді лікують сovid-19 в лікарнях.

Також Знай. uа писав, що в Україні за добу 422 нових хворих коронавірусом.