У Києві шукають шахрая, який обманним шляхом виманив у консьєржки гроші.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві в ЖК "Парковий" молодий хлопець прийшов до консьєржки. Він розповів, що добре знайомий з іншого консьєржкою і йому потрібна її допомога. За легендою шахрая він працівник "сусіднього кафе" і йому привезли молоко за яке потрібно розплатитися, а грошей він з собою не взяв. Саме тому він хотів не надовго зайнятий гроші у своєї знайомої.

Скріншот з відео


Хлопець попросив у жінки 2990 грн, але у неї було тільки 500 грн. Але, шахрая задовольнив і такий легкий "заробіток". Щоб гарантовано повернуть консьєржці гроші, він залишив свій мобільний телефон і назвався Олексієм, але за цим номером відповідає дівчина, яка не знає ніяких таких "працівників".

Якщо ви бачили або знаєте цього хлопця, то прохання повідомити про шахрая на спеціальну лінію 102.

Внимание, #Розыск афериста! Сегодня днём этот нехороший человек пришёл к нашей пожилой консьержке. Ей он сказал, что ему нужна другая консьержка, которая якобы его знакомая. Говорит, что он работник «соседнего кафе». Мол ему привезли молоко и ему надо расплатиться за молоко, а он денег не взял. Просил вначале 5 тыс грн, женщина сказала, что таких денег у них (консьержей) нет. Потом просил 2990 грн, но у нее было только 500 грн. Не брезгуя ничем, он взял их и оставил «свой» телефон, назвался Лешей, но по этому номеру отвечает девушка, которая не знает никаких таких «работников». Киев, ЖК «Парковый»

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 17 mei 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, львів'янин заборгував дитині аліменти і намагався купити перепустку " на заробітки в Польщу - горе-татуся спіймали на гарячому.

Як повідомляв Знай.uа улюблена какашка і чай з лимоном — Комаровський відповів на кумедні питання про коронавірус, тобто

Знай.uа писав, ніколи не залишайте чеки на касі та не викидайте на смітник – яка небезпека підстерігає покупців.