В Київській області безпритульні собаки напали на дитину. Про це повідомили в інформаційному порталі "Моя Київщина".

Напад на дитину стався сьогодні, 16 травня, в селі Тарасівка Києво-Святошинського району. Постраждалу дитину госпіталізували до Київської обласної дитячої лікарні у місті Боярка.

Зазначається, що потерпілому було проведено вакцинацію проти сказу. Батькам медики розповіли, що попереду в дитини ще низка важливих щеплень, які мають попередити виникнення можливих ускладнень після нападу неперевірених тварин – бродячі пси є носіями різних смертельно небезпечних для людини захворювань.

Врятувати людину, у якої розвинувся сказ, вже неможливо – єдиним виходом є лише якнайшвидша вакцинація постраждалого.

Нагадаємо, що через збільшення кількості випадків, коли тварин закривають у підвальних приміщеннях житлових будинків, чоловіка з душею Робін Гуда запідозрили в бажанні творити добро.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , жінка, яка планувала відвідати Ухань на початку цього місяця, подякувала собаку за те, що вона пережувала паспорт і скасувала її поїздку в місто, вражений коронавірусом.

Також Знай.uа" писав, що в селищі Борова, що на Харківщині, бродячий пес напав на 14-річну школярку і жорстоко покусав.