В Ірпені сусіди не вжилися та влаштували справжню війну через туалет. Про це йдеться в сюжеті ICTV.

«Він стріляв так, що листя розліталося! Хлопці перелякалися і втікали, то страшне», - ділиться пані Наталя, сусід якої влаштував стрілянину.

За словами жінки, до неї у гості приїхали родичі. Один із них, Василь, розмовляв по телефону у дворі, коли почув постріли. Кулі влучали в туалет, де в цей час перебував інший родич жінки. Чоловік вискочив із вбиральні та впав на землю, щоб врятуватися від куль.

«Починає стріляти, бахкає звідусіль. Обертаюся – кричить, чого ходиш», - ділиться Василь.

«Женя, що ти робиш! Розвернувся і зробив п’ять пострілів в мій бік, я аж посивіла», - додає жінка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Одна куля від пострілу застрягла в дубі, що росте в дворі, інша – у двері туалету. Сам стрілок, сусід Євгеній, стверджує, що стріляв не він, а хтось з лісу.

Правоохоронці, що приїхали за викликом, опитали учасників події і поїхали. Вони зазначають, що у чоловіка є мисливський карабін та пістолет, зареєстровані на нього.

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Скрін, відео ICTV
Скрін, відео ICTV

Причиною конфлікту, як виявилося, став розташований на вулиці туалет сусідки Наталі – стрілок стверджує, що йому тхне. Він проламав у даху сусідської вбиральні діру – щоб не користувалися.

За словами Наталі, сусід часто буває неадекватний, майже рік тому влаштував п’яне ДТП з перекиданнями, протаранивши стовпи по вулиці. Півроку тому розстріляв кота жінки, у тварини кілька поранень. Наразі Наталія найняла адвоката та вимагає, щоб поліція відкрила кримінальне провадження проти сусіда.

Нагадаємо, в Дніпрі 15-річний підліток запустив онлайн-трансляцію в одній із соціальних мереж і відкрив стрілянину по автомобілях і людям з балкона другого поверху житлового будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, спортсмен розстріляв свого хлопця і його мати, ось така помста за шантаж інтимними фото.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть".