У Києві жінка, яка надавала послуги сурогатного материнства, народила дитину з коронавірусом. Про це стало відомо, коли знайдених в одному зі столичних хостелів немовлят піддали тестуванню перед тим, як передати в Будинок малятка, повідомляють журналісти ТСН.

Коли в Києві спалахнув скандал з немовлятами, народженими сурогатними матерями за замовленням однієї з приватних клінік, «нічийних» дітей вирішили передати в дитячий заклад. При цьому їм було проведено експрес-тест на коронавірус, який показав позитивний результат у одного з малюків. Всього в хостелі перебувало п'ятеро дітей у віці від двох до шести тижнів.

За словами лікарів, у дитини були відсутні ознаки небезпечного захворювання, вона відчуває себе нормально. Всіх інших дітей вже перевели у дитячий будинок, а малюк із коронавірусом залишається під наглядом медиків у реанімаційному відділенні інфекційної лікарні. Лікарі запевняють, що життю інфікованої дитини зараз нічого не загрожує, і незабаром її також переведуть в Будинок малятка.

Нагадаємо, що молода мама померла через важкі пологи, тіло немовляти зникло - страшна історія сталася в Україні

Як повідомляв портал Знай.uа, Популярні міфи про вагітність, в які давно пора перестати вірити.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, Як завагітніти, якщо не виходить.