У Києві, на Оболоні, з води витягли труп чоловіка. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Київ зараз».

Трагедія сталася на озері Міністерка. Наголошується, що тіло загиблого знайшли у 14 метрах від берега, на глибині близько двох метрів. Повідомлення про виявлення трупа столичні рятувальники отримали близько 21:00 у четвер, 14 травня.

Прибувши на місце виклику, водолази ДСНС дістали труп з водойми і передали його правоохоронцям для встановлення особи загиблого.

На вигляд утонувшему чоловікові – близько 40 років, причини і обставини його смерті повинна з'ясувати судово-медична експертиза.

В рятувальній службі відзначили, що за цей рік у Києві потонули вже дев'ятеро осіб, причому один із загиблих – дитина. У минулому році за аналогічний період часу загинуло на воді 17 жителів столиці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Києві "попливли" скандальний ТРЦ і вулиця біля мерії: "під воду" пішли сотні мільйонів

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві знову тріщать труби, центр столиці залитий окропом, - пекельне відео вуличної "сауни"

Також «Знай.ua» писав, що потужна злива в Києві пустив людей і машини вплав - столиця перетворилася на підводний човен