У мережу злили унікальні фотографії, які не на жарт розізлили українців, дітлахи яких відвідують дитячий садочок у Києві. Так, скандал стосується унітазів, встановлених таким чином, що діти змушені сидіти фактично на підлозі простягши ноги.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Так, за словами батьків, туалет в дитячому садку на вулиці Марини Цвєтаєвої виглядає вже так давно, і вони неодноразово піднімали питання ремонту цього унікальних "витвору мистецтва", щоправда, ніхто грошей на таке виділяли не хоче, бо нібито немає

Скандальні унітази

"Ніхто не говорить, що так і повинно бути. І ми не хочемо дітям поганого. Ми намагаємося виправити ситуацію, робимо все можливе. Нам би дуже хотілося, щоб кошти на ремонти навчальних закладів виділялися на рік стовідсотково, а не частково. Про ситуацію з місцями загального користування у дитячому садку на вулиці Марини Цвєтаєвої ми знаємо. Керівництво зверталося до нас по допомогу. Але в пріоритеті в цьому дитячому садку – ремонт харчоблоку", – розповідає заступник начальника управління освіти Деснянського району Людмила Рожкова.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також вона наголосила, що як щойно з'явиться фінансування – в цьому дитсадку буде обов'язково зроблений ремонт.

Скандальне фото: Народний ревізор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний підручник з релігійним контентом "Основи сім'ї" повертається до українських шкіл, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв Знай.uа батьки втрачають роботу, діти не ходять до школи — Італія поділилася болючим досвідом карантину, урок для України.

Знай.uа писав, в Дніпрі неадекватний підліток відкрив вогонь по живих мішенях - "Іди сюди...".