У Києві в одній з квартир влаштували притон, де згодом вбили молодого хлопця.

Про це повідомляє портал “Надзвичайні новини”.

Так, стало відомо, що у Києві в одній із багатоповерхівок 46-річна жінка влаштувала притон для безхатченків. Тут часто змінювалися мешканці, які постійно влаштовували пиятики та бійки.

Відомо, що ця компанія переважно годувалася зі смітника, відтак у квартирі постійно стояв сморід, який було чути на весь будинок. Сусіди намагалися урегулювати конфлікт мирним шляхом проте, не вийшло.

Скріншот із відео


Згодом у цій квартирі під час однієї із пиятик сталося вбивство. У жінки з’явився новий коханець на ім’я Мамед. Під час сварок іноземець душив її до півсмерті, мешканці будинку його боялися. Через деякий час у двокімнатній квартирі жінка поселила ще й молоду пару безхатьків – 26-річного хлопця із подружкою. Одного дня вони влаштували спільну п’янку та почали сварку, під час якої Мамед зарізав молодого товариша.

Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та османи події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше На Закарпатті в ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять досі - "могла підтримати кожного"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.uа загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив і знесла з рейок сімейний автомобіль.

Знай.uа писав, що Під Львовом авто з дитиною і вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднені кадри дорожнього трешу