На вулиці Гайовій у Києві загорівся одноповерховий будинок, в якому перебував пенсіонер з інвалідністю. Покинути палаючу будівлю самотужки він не міг. У літньої дружини не вистачило сил самостійно винести з оселі свого чоловіка, тож вона залишалася з ним.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції на Facebook-сторінці.

На порятунок миттєво приїхали чотири автопатрулі. На місці події правоохоронці з'ясували, що горять відразу два сусідні будинки. Патрульні розподілили сили та негайно почали евакуювати людей. Мешканці одного з будинків самостійно покинули його, а в іншому інспектори виявили подружжя: 75-річних жінку та чоловіка, який не міг самостійно ходити.

Командир роти Віталій Данильчук та його напарник Сергій Галанзовський не гаяли часу й зреагували рішуче: взяли чоловіка на руки й винесли його з вогню.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Водночас на місце прибули рятувальники та почали ліквідацію пожежі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постраждалим від лісових пожеж в Чорнобилі допоможуть повернути дах над головою

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом ображена жінка жорстко помстилася колишньому чоловікові, - "Гори воно ясним полум'ям"